Bel PMU By Rowena Neeroeteren - Limburg  0495/46 50 64      Stuur een mail naar PMU by Rowena - Neeroeteren (Limburg)  rowena84@hotmail.com

Waarom InLei® kiezen?

  

Laten we eerst en vooral beginnen met jullie te vertellen WAAROM je zou kiezen voor dit fantastische merk. 

 

  • Wel…het is het énigste merk op de markt dat – dankzij de beste grondstoffen en ingrediënten – bewezen resultaat garandeert en dit dankzij klinische studies uitgevoerd in de Universiteit van Milaan.  
  • Dit merk krult én voedt de wimpers waardoor ze mooier, gezonder en glanzender zullen worden.  De krul van de wimper vergroot met 31% in slechts 1 behandeling. Bovendien neemt het volume (dikte) van de wimperhaartjes toe met gemiddeld 24% van de diameter en dit in slechts 3 behandelingen.  
  • Je klant voelt zich erg mooi en zelfzeker met dit prachtige resultaat. Mascara aanbrengen is niet meer nodig maar mag natuurlijk altijd om die volle wimpers nog extra in de kijker te zetten. De InLei® Frida Mascara is een mooie aanvulling mocht je klant voor mascara opteren.  Deze bevat Keratix wat de wimperhaartjes extra zal voeden en verstevigen.
  • Bovendien wordt dit fantastische merk van begin tot einde volledig geproduceerd in Italië volledig conform de Europese normen.  Dit maakt dat het zeer veilig is om te gebruiken.

HET RESULTAAT:

 

Het resultaat houdt ongeveer 6 tot 8 weken, al is dit afhankelijk van persoon tot persoon want bij sommige is het resultaat langer heel mooi zichtbaar.  Onthoud dat de grotere effectiviteit van de Filler te wijten is aan het cumulatieve effect (herhaling).  Om het maximale effect te bekomen dien je de Lash Filler behandeling 3 opeenvolgende keren uit te voeren met ongeveer 6 weken tussen elke behandeling.  Daarna is het raadzaam om de behandeling telkens na 8 tot 12 weken te blijven herhalen als de klant het resultaat wenst te behouden.

Hybrid brows met airbrush

Wat zijn Hybrid brows?

Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd. Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken.

Door de airbrush krijg je een luchtig en poederig effect. Voor mensen die eventueel twijfelen over powderbrows met permanente make-up, kan dit een tussenoplossing zijn voor aan getinte wenkbrauwen te wennen.