Bel PMU By Rowena Neeroeteren - Limburg  0495/46 50 64      Stuur een mail naar PMU by Rowena - Neeroeteren (Limburg)  rowena84@hotmail.com

Huidverbeterende gelaatsbehandelingen

Huidverbetering

Bij Perla Nata streven we ernaar om niet alleen uw huid te verzorgen, maar deze ook structureel te verbeteren met de geavanceerde huidverbeterende gelaatsbehandelingen.

Mijn salon is gespecialiseerd in het aanpakken van diverse huidproblemen zoals huidveroudering, acne-littekens, doffe huid, zonneschade en pigmentvlekken. Ik maak uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten die hun effectiviteit in zowel wetenschappelijk onderzoek als in de praktijk hebben bewezen. Deze producten bevatten actieve ingrediënten in hoge concentraties die diep in de huidlagen doordringen om zo een langdurige verbetering te realiseren.

Wat maakt deze behandeling uniek?

Deze behandelingen zijn specifiek gericht op het versterken van de huidstructuur, het optimaliseren van de celfuncties en het bevorderen van een gezonde, jeugdige uitstraling. Hoewel huidverbetering en huidverzorging vaak in één adem worden genoemd, zijn er essentiële verschillen. Standaard huidverzorgingsproducten, die je koopt voor thuisgebruik, werken voornamelijk oppervlakkig. Deze producten kunnen tijdelijk comfort en verbetering bieden, maar pakken de onderliggende problemen van de huid niet aan. Mijn huidverbeterende behandelingen gebruiken daarentegen actieve stoffen, die gericht zijn op de diepere huidlagen te bereiken d.m.v. de hydrafaical en bieden daardoor huidverbeterende veranderingen.

Ik gebruik verschillende technieken om uw huidconditie te verbeteren. Elk van deze methoden zoals chemische peelings en het gebruik van de hydrafacial, RF, microdermabrasie enz, kunnen gepaard gaan met (kortondige) roodheid, wat een normaal onderdeel is van het verzorgingsritueel. Wij zorgen voor advies omtrent een correcte nazorg om uw huid optimaal te ondersteunen tijdens het herstel.

Bent u klaar om de gezondheid en uitstraling van uw huid te verbeteren? Bezoek Perla Nata en ontdek de mogelijkheden van mijn huidverbeterende behandelingen en hoe deze specifiek voor u kunnen worden aangepast. Laat mij u helpen om een stralende, gezonde huid te bereiken die niet alleen goed aanvoelt, maar er ook geweldig uitziet.

 

Verzorgingslijn Dr. Belter

Dr. Belter is een Duitse dermatologisch verzorgingsmerk waarbij de focus ligt op sterke resultaten met natuurlijke ingrediënten. Dit merk heeft 11 verschillende verzorgingslijnen wat betekent dat er voor elk huidtype een aangepaste verzorging bestaat in hun gamma. Een gelaatsbehandeling in combinatie met de producten in thuisgebruik geeft een sterk huidverbeterend resultaat.

Ook is Dr. Belter 95%-100% natuurlijk, buiten de kaviaarlijn zijn alle producten vegan en alles van hun gamma is volledig cruelty free, zonder parabenen en vrij van minerale en siliconenoliën, en sommige gevallen PEG’s.

Dr Belter

Tarieven huidverbeterende gelaatsbehandelingen

  • Diamond Glow €100

    Volledige gelaatsbehandeling gebaseerd op wat de huid nodig heeft: anti-aging, couperose/rosacea, pigmentatie: diepte reiniging en peeling/fruitzuren aangepast aan de huid, onzuiverheden verwijderen, massage gelaat, masker met oogpad, moisturizer. Volledig ingezet met de hydrafacial en ledtherapie.

  • Golden Shine €80

    Behandeling naar behoefte wat de huid nodig heeft: anti-aging, couperose/rosacea, pigmentatie, dieptereiniging, peeling/fruitzuren, onzuiverheden verwijderen, masker, serum, moisturizer. Alles gecombineerd met het hydra facial apparaat.

  • Silver Skin €55

    Reinigen, peeling, pusters/comédonen verwijderen, masker met led, moisturizer. Verzorging en behandelplan voor thuis.

  • Supplement: wenkbrauwen/bovenlip waxen +€10

Soorten behandelingen:

LED-therapie

Led-therapieLED-fototherapie is de toepassing van specifieke therapeutische lichtgolflengten die onze cellen energie geven om natuurlijke regeneratieve- en herstelprocessen te versnellen zonder ongemak of hersteltijd. Het is een non-invasieve behandeling met bewezen resultaten voor PRE-aging, acne, psoriasis en genezing. LED-fototherapie wordt tegenwoordig erkend als een essentiële huidverzorgingsbehandeling vanwege de veelzijdigheid en de rol die LED-therapie heeft bij het optimaliseren van de huidconditie.


Sensitive gelaatsbehandeling

Heb je last van een broze, dunnen huid? Krijg je snel roodheden, irritaties of allergische reacties? Dan is deze behandeling voor de gevoelige huid perfect voor jou. Tijdens deze behandeling werk ik met producten die huideigen stoffen bevatten, wat betekent dat de huid deze herkent en kans op reacties uiterst minimaal wordt. Roodheden gaan verminderen en de balans van de gevoelige huid wordt hersteld.


Acné gelaatsbehandeling

De behandeling is speciaal voor huidtypes met neiging tot acné en een vettere huid. ook gaat deze behandeling littekens van acné verminderen. Het duurt een 9-tal weken vooraleer de huid herstelt van felle acné.

Tijdelijke verergering van de acné is normaal, want de ontsteking moet eruit. Het is belangrijk om deze behandeling te combineren met producten speciaal voor acnéhuid  thuis. Je krijgt ook advies voor een aangepaste verzorgingsroutine.

Glow gelaatsbehandeling

De glow behandeling geeft hydratatie en voeding aan de huid en werkt beginnende anti-aging om huidveroudering te voorkomen nog voor er tekenen van huidveroudering te zien zijn. Deze is goed voor zowel een jongeren als een rijpere huid. Vanaf je 25 jaar verliest je huid collageen, deze stof houdt de huid strak en elastisch. Deze behandeling versterkt je collageen in je huid en laat een mooie glow achter op je gelaat.

Anti-aging gelaatsbehandeling

Een sterke anti-aging behandeling die de gelaatsspieren doet ontspannen waardoor fijne rimpeltjes gaan verminderen. Dit is een intensere behandeling die relaxerend werkt en de huid beschermt. Je krijg een extra gelaatsmassage tijdens deze behandeling voor een rustgevend effect.

Tijdens deze behandeling krijg je ook een collageenbehandeling voor de ogen en oogcontouren. Deze liftende en vochtbindende oogverzorging verkoelt en kalmeert de huid rond de ogen met een egaal en stralend resultaat. Collageen versterkt en verstrakt de huid rond de ogen.

Fruitzuren gelaatsbehandeling

Fruitzuren gelaatsbehandeling

Fruitzuren werken exfoliërend, deze gaan de dode huidcellen verwijderen en de huid een egale en stralende teint geven. De huid krijgt een intense en diepe hydratatie, een liftend en verstevigend effect en huidproblemen zoals acné worden aangepakt. Deze behandeling mag enkel uitgevoerd worden in de periode van september tot mei.

Je kunt deze behandeling éénmalig laten doen of ervoor kiezen deze in een kuur te doen. Deze behandeling is niet geschikt voor huidtypes met actieve acné.

HydraFacial Aquastar

Hydrafacial Aquastar

HydraFacial Aquastar is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder aangewezen bij:
– Vermoeide en vale huid;
– Gedehydrateerde en gevoelige huid;
– Rijpere huid met verslapping;
– Rimpels, lijntjes, kraaiepootjes;
– Pigmentvlekken;
– Littekens en acnélittekens;
– Een door de zon beschadigde huid;
– Rokershuid;
– Oedeem onder de ogen;
– Grove poriën, mee-eters;
– Onzuivere en acné huid;
– Pré en post operatieve ingrepen;
– Striemen.

Voorzorgen:

Na de behandeling, en tot 48u na de behandeling, dient de huid beschermt te worden tegen zon en UV-straling.

Een zonnecrème met minstens beschermingsfactor 15 is aanbevolen.

Wat is een Hydrafacial behandeling?

Dit is een behandeling die bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Het is de meest geboekte behandeling. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkig pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil ui de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat. 

Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen! We leggen je de behandeling hieronder uitgebreider uit.

Stap 1: Reiniging en peeling

Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor een melkzuur en glucosamine. Beide zorgen ervoor dat de dode huidcellen die als dakpannen over elkaar heen liggen en vastgehouden worden door “cementlagen” losgeweekt worden van elkaar. Het serum gaat namelijk deze “cementlagen” die we ook onze huidvetten noemen verweken. De dode huidcelen komen  hierdoor minder vast te liggen. Daarna schrapen we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken.

Nu gaan we de huid peelen. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur die ervoor zorgen dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Je kunt dit een beetje voelen prikkelen op de huid maar het doet geen pijn. De meeste mensen voelen dit zelfs niet en zeker als je al producten met glycolzuur en salicylzuur gebruikt. In de eerste behandeling kunnen we een sterkere peeling vloeistof gebruiken.

Stap 2: Extractie en hydratatie

Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser. We gaan met een hogere vacüum de poriën leegmaken maar tegelijkertijd gaan we de huid hydrateren. Als je de HydraFacial behandeling elke 4 weken herhaalt dan zul je zien dat we meer en dieper de poriën kunnen zuiveren maar ook dat ze minder snel terug komen. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

Stap 3: Insluizing en bescherming

HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem waarmee we de serums diep in je huid kunnen brengen, zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. Wist je dat de zon (UV-straling) de grootste veroorzaker van huidveroudering is? Zorg er daarom voor dat je elke dag antioxidanten en een zonnefactor (SPF) in je dagverzorging hebt. Door jouw huid goed te beschermen zal hij er gezonder en stralender uit zien. In dit serum gebruiken we ook hyaluronzuur wat tot duizend keer zijn eigen massa aan vocht bindt, het is een daarom een super vochtbinder en zorgt voor een betere vochtbalans (hydratatie) in je huid. Dit serum kan ook een lichte prikkeling geven omdat de antioxidanten de giftige stoffen in je huid beginnen aan te vallen. Deze giftige stoffen noemen we ook wel vrije radicalen. Ze zorgen namelijk dat je huid sneller gaat verouderen, dus de prikkelingen die je nu voelt zijn positief. Naast dit alles is het belangrijk dat je goed water drinkt.

De afsluiting

De huid is goed verzadigd met antioxidanten en hyaluronzuur zodat we nu alleen nog de huid goed moeten beschermen voor de buitenlucht. Hiervoor gebruiken we een creme met antioxidanten. Je kunt nu opnieuw prikkelingen voelen. Hierover brengen we een zonbescherming aan.

Het afvalbakje

We laten je het afvalbakje zien zodat je kunt zien wat er allemaal van je huid is afgekomen. Hierin zie je dode huidcellen, mee-eters, giftige stoffen en alles wat er niet in de huid hoort. De HydraFacial serums die we gebruiken zijn doorzichtig en het troebele wat je nu ziet is je huid en afvalstoffen.

Tags

Perla Nata | Nailicious & PMU by Rowena | Hydrafacial | Gelaatsverzorging | Huidverbetering | Huidverzorging | Acné | Anti-aging | Peeling | Huidverzorging | Microdermabrasie | Glow |