Bel PMU By Rowena Neeroeteren - Limburg  0495/46 50 64      Stuur een mail naar PMU by Rowena - Neeroeteren (Limburg)  rowena84@hotmail.com

Striemen en littekens met ISR methode

Littekens kunnen ontstaan na een beschadiging van de huid. In principe ontstaat na elke wondje in de huid een litteken. Sommige zijn niet eens zichtbaar en anderen zijn wel duidelijk te zien. Ze kunnen veroorzaakt zijn door een operatie, een ongeval, een zwangerschap maar ook door bijvoorbeeld acne. Waarom het ene litteken meer opvalt dan het andere litteken heeft met verschillende factoren te maken, zoals de diepte van de wond, de plaats, maar ook hoe jouw wondgenezing verloopt, erfelijke aanleg en hoe gezond je bent. Al deze aspecten hebben invloed op hoe het litteken zich gaat vormen. Zo kunnen littekens verheven (op de huid liggend) of verzonken zijn, verkleefd zijn of ze hebben een andere kleur dan de omliggende huid. Littekens kun je nooit helemaal volledig verwijderen, maar wij kunnen je wel helpen met onze huidtherapeutische behandelingen om ze minder zichtbaar te maken. Technieken die we daarbij inzetten is de ISR methode. Inkless stretch mark en Scar rejuvenation.

Zeer geschikt voor o.a:

– brandwonden

– zelf harm scars

– acne littekens

– keizersnede

– buikwand correcties

– chirurgische littekens

– striemen

Etc……..

Deze procedure gebruikt een techniek waarbij op gecontroleerde wijze micro beschadigingen worden gecreëerd in de lederhuid (dermis), uitgevoerd met een speciale roterende tattoo-machine. In combinatie met ons wonderserum, dat is samengesteld uit natuurlijke oliën en vitamines, levert dit ongelooflijke resultaten op.

Voor deze behandeling maakt de specialist gebruik van een speciale tattoo-machine uitgerust met fijne naalden die de huid maximaal 1,5 mm binnendringen. Hierdoor ontstaat er een minimale invasieve techniek voor stretch mark removal, waarbij het herstelproces van de huid op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd.

De zogenaamde shuffle techniek van de naald op de huid veroorzaakt kleine, gecontroleerde huidtrauma’s in striae of littekens. Deze gecontroleerde beschadigingen stimuleren de productie van essentiële huidproteïnen zoals elastine en collageen. Daarnaast zorgt het voor celvernieuwing in de getroffen gebieden. Dit leidt tot het herstel en de verbetering van het huidpigment of de huidskleur in de behandelde zones.

Door deze strategische toepassing van het ‘schrapen’ van de huid, zorgt de Inkless Stretchmark en Scar Removal methode niet alleen voor striae verwijdering, maar draagt het ook bij aan het herstellen van de huid op een natuurlijke en minimale invasieve manier. Het stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor het natuurlijke pigment terugkeert en een verbeterde huidtextuur zichtbaar wordt. Dit maakt het tot een bijzonder effectieve behandelmethode voor professionele huidtherapeuten die streven naar optimale resultaten.

De resultaten van de Inkless Stretchmark en Scar Removal methode kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals huidtype, algehele gezondheid en hoe de striae of littekens er momenteel uitzien. Na de behandeling zullen striae of littekens zachter aanvoelen, minder zichtbaar zijn en een meer egale textuur hebben.

Na de eerste behandeling kun je een verbetering verwachten van tussen de 20% en 50%.

Wat deze methode vooral aantrekkelijk maakt, is dat deze verbeteringen op een natuurlijke manier worden bereikt, zonder het gebruik van inkt.

Dit maakt de Inkless Stretchmark en Scar Removal procedure een veilige en effectieve optie voor het verwijderen van striae en littekens voor professionele behandelaars.

 

voor meer info over de mogelijkheden en prijzen gelieve een bericht te sturen naar 0495-465064 of per e-mail: rowena84@hotmail.com

Litteken buikwand correctie en striemen
Litteken borstreconstructie

3D areola tattoo


Het corrigeren/reconstrueren van een tepel of tepelhof:
De vorm van tepels is bij iedereen anders. Maar soms ben je er echt niet tevreden mee. Omdat ze te groot zijn of niet in verhouding met de borsten. Of u heeft een borstreconstructie ondergaan na bijv borstkanker of een borstverkleining.  Met een tepelhofpigmentatie kan dit ongemak worden verfraaid. Na de behandeling ben je meer trots op het resultaat. Met borsten die passen bij jouw wensen en waar jij je niet voor hoeft te schamen. Borstverkleining rondom tepelhof is een (wit) litteken en de lijn naar de onderkant van de borst, of een deel van de tepelhof is haar kleur verloren na een borstreconstructie na bijvoorbeeld borstkanker. De tepel en tepelhof ontbreken. Door een mooie 3-D techniek wordt de tepel en/of tepelhof opnieuw gecreëerd, met een fantastisch resultaat! Deze behandeling bestaat uit totaal 2 behandelingen, met een tussenperiode van 1 maand.

Wat is een tepelhof pigmentatie?
• Het 3D effect van tepelhofpigmentatie is een populaire keuze om natuurlijk ogende tepels te krijgen na bijvoorbeeld een operatie. Micropigmentatie technieken omvatten schaduwen, markeringen en contouren. Kleurkeuze en overvloeiing zijn essentieel voor een natuurlijk ogend resultaat. Dit wordt net als een tattoo geplaatst.

Wat gebeurt er na de behandeling?
• De natuurlijke afweer van het lichaam zorgt voor fijne korstjes om het gebied te beschermen terwijl het geneest.
• Na een paar dagen, wanneer het getatoeëerde gebied is genezen, vallen de korstjes eraf. Pluk de korstjes niet van het behandelde gebied, want dit zal pigmentverlies tot gevolg hebben.
• Zodra de korsten fijn zijn genezen en eraf zijn gevallen ziet u in het echt getatoeëerde gebied een lichtere tint van de geïmplanteerde kleur. Na 4/6 weken zal het pigment in de tatoeage zijn neergedaald en dit is de kleur van je tepel en tepelhof.

 

Wat zijn de symptomen?
• Na uw behandeling kunt u lichte zwelling en roodheid ervaren en kan uw huid ‘strak’ aanvoelen. We zullen met u manieren bespreken om ongemak te verlichten. Deze symptomen zouden binnen 1 tot 7 dagen moeten verdwijnen, afhankelijk van hoe gevoelig uw huid is.

Wat is de nazorg?
Gedurende 14 dagen na uw behandeling om succesvol resultaat te garanderen en het risico op infectie te verminderen kunt u als volgt doen:
• De volgende dag kunt al douchen of baden. Gebruik echter geen zeep of week het gepigmenteerde gebied niet met water. Houd het gepigmenteerde gebied schoon en droog en smeer een dun laagje zalf die u meegegeven wordt.