Bel PMU By Rowena Neeroeteren - Limburg  0495/46 50 64      Stuur een mail naar PMU by Rowena - Neeroeteren (Limburg)  rowena84@hotmail.com

Studex oorbellen schieten

Studex oorgaatjes laten zetten
Studex oorbellen schieten

Studex oorbellen laten zetten

Het Studex System 75 is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: de oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten.

De cartridge raakt nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. De oorbellen worden met dit innovatief systeem in het oor gezet/geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten.

Studex schiet niet de oorbel, maar pierct.

Tarieven Studex oorbellen schieten

Je betaalt de prijs per oorbeel (deze varieert van €11,00 tot €15,00) en de kost voor het zetten (€5,00 voor 1 gaatje of €8,00 vanaf 2 gaatjes).

Nazorg

  • Laat de eerste oorbellen ten minste 6 weken in de oorlel zonder ze te verwijderen. In het kraakbeen moet de oorbel op zijn minst 12 weken voortdurend in het oor blijven zitten.

  • Na 6 weken (in het geval van de oorlel) of 12 weken (in het kraakbeen), kunt u de oorbellen verwijderen en direct vervangen door een andere oorbel.

  • Gebruik alleen oorstekers tijdens de eerste 6 maanden (in het geval van de oorlel) of tijdens de eerste 12 maanden (in het gebied van kraakbeen), geen oorhangers. De oorbel moet gemaakt zijn van nikkelafgiftevrij chirurgisch staal of andere anti-allergene materialen zoals echt goud.

  • Vermijd contact met haarspray, shampoo, zeep etc. bij het pas gemaakte gaatje. Je moet na het douchen of baden het oor grondig met water spoelen en vervolgens behandelen met een Studex huidverzorgingsproduct.

  • Lichte zwelling en rood worden van het oor dat direct optreedt nadat de oorbel is gezet, is volledig normaal. Als u onze instructies goed opvolgt, moeten deze symptomen verdwijnen binnen de 48 uur. Wanneer onevenredige pijnen, zwellingen of roodheid ontstaan moet u per omgaande een arts bezoeken.

Gallerij