Bel PMU By Rowena Neeroeteren - Limburg  0495/46 50 64      Stuur een mail naar PMU by Rowena - Neeroeteren (Limburg)  rowena84@hotmail.com

Perla Nata Neeroeteren-Maaseik

Over mij

Rowena Gérard - Perla Nata (Neeroeteren - Limburg)

Mijn naam is Rowena Gérard, de eigenares van Perla Nata te Neeroeteren – Maaseik (Limburg).

In 2013 startte ik mijn zaak op. Hierin kon ik al mijn creativiteit kwijt en iedereen de gewenste nagels geven in de leukste nailart. Ik heb zowel in binnen- als in buitenland trainingen gevolgd om de perfecte nagels te kunnen maken.

Maar… Mijn passie ging verder. Een stiekeme liefde voor tattoo’s en permanente make-up ontstond. Vanaf 2017 heb ik diverse trainingen en masterclasses gevolgd in de pmu of permanente make-up zoals: powderbrows, eyeliners, lippen en sinds kort kleine tattoo’s.

Elke dag mag ik mijn creativiteit toepassen en mensen mooi maken. Hoe fijn is dat om van je passie je werk te kunnen maken? Wat een fantastisch gevoel geeft het als de klanten met een smile buiten gaan?

Jullie gelukkig maken, blijft dan ook mijn hoofddoel. Ik zal mij tevens bliijven bijscholen om zeker de laatste technieken aan jullie te kunnen aanbieden.

Rowena Gérard